Om HMC
konsulentprofilBestyrelsesarbejdeIdèudviklingLedelsesrådgivningForretningskoncepterOrganistationsudviklingRekruttering - EmnebankStrategisk planlægningLinks
Virksomhedens vision er et strålende billede af den fælles fremtid. Visionen bygger på virksomhedens mission - dens eksistensgrundlag. Ledelsens opgave er, at få realiseret denne fælles vision. Det kan kun ske gennem organisering af samarbejdet med de andre i og omkring virksomheden. Kun derved kan den skabe resultater, og hele tiden udvikle sig.

Ledelsesrådgivning kan derfor være mange ting. Et godt råd, et lille skub, en hjælp med et stykke håndværk eller blot en at kunne tale fortroligt med om alt hvad der rører sig. Tanker om stort og småt, som hele tiden farer igennem hovedet på lederen - ofte ensom i sin rolle. Derfor kan en leder med fordel bruge én anden at dele sine tanker med. Dette for at få dem bearbejdet og struktureret og ikke mindst få omsat tankerne til handling.

Ledelsesrådgivning udføres efter individuelle ønsker. Opgaver udføres på timebasis, men også gerne med en forudgående specifik opgaveramme i hvert enkelt tilfælde.

Med et gammelt citat fra branchen: "Ingen opgave er så stor, at den kan imponere os og ingen er så lille, at den ikke interesserer os". Med andre ord: Vi hjælper ligeså gerne store som små virksomheder.

Se vores generelle vilkår